Stevige X-Men film eindelijk snel te zien op Disney+

Stevige X-Men film eindelijk snel te zien op Disney+

De laatste Wolverine-film ontbrak al een tijdje.

Sinds dat Disney+ er is wordt de catalogus steeds verder aangevuld met de Marvel-films die er naast het Marvel Cinematic Universe beschikbaar zijn. En dat zijn dan voornamelijk de films uit de Fantastic Four en X-Men reeksen die sinds 2000 verschenen.

Op Disney+ vind je op dit moment de X-Men films X-Men, X2, X-Men: The Last Stand, X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalypse en X-Men: Dark Phoenix. Ook de twee Deadpool-films en The New Mutants kun je opsnorren op de streamingdienst.

Van de drie solofilms over de Wolverine van Hugh Jackman is alleen Logan niet beschikbaar. X-Men Origins: Wolverine en The Wolverine staan al een tijdje online. Nu is bekend wanneer je ook Logan kunt kijken op Disney+.

Vanaf 21 januari: Logan op Disney+
Disney+ heeft laten weten dat de Nederlandse Disney+ vanaf 21 januari wordt verrijkt met de film van regisseur James Mangold.

Het is sowieso een wat drukkere Marvel-maand in januari. Ook Eternals (12 januari) en de animatieserie Hit-Monkey (21 januari) komen die maand online te staan.


De synopsis van Logan: In de nabije toekomst, zorgt een vermoeide Logan voor een zieke Professor X in een schuilplaats aan de Mexicaanse grens. Maar Logans pogingen zich verborgen te houden voor de wereld en zijn nalatenschap worden op de kop gezet als een jonge mutant, achtervolgd door duistere krachten, arriveert.

NieuwsFilm

meest populair