Ho, ho, ho!  3 prima Kerstfilms om vandaag te kijken

Ho, ho, ho! 3 prima Kerstfilms om vandaag te kijken

Geniet van de feestdagen met een bijpassende film.

Het kerstfeest staat voor de deur. Dat betekent weer gezellig samenzijn, eten en kletsen met familie en vrienden. Of misschien samen op de bank naar een leuke kerstfilm kijken? FilmTotaal heeft drie aanbevelingen voor je klaarstaan.

The Grinch (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yarrow Cheney en Scott Mosier | Cast: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones, e.a. | Te huur via onder meer Pathé Thuis
De Grinch is een groene mopperkont die samen met zijn hond Max helemaal afgezonderd in een grot leeft. Als het nabijgelegen dorpje Whoville het kerstfeest weer begint voor te bereiden, besluit de Grinch de plannen van de bewoners lekker te dwarsbomen door het kerstfeest te stelen. Het vrolijke meisje Cindy-Lou, die juist hartstikke dol is op kerst, brengt hem echter op andere gedachten.

Home Sweet Home Alone (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Mazer | Cast: Archie Yates, Ellie Kemper, Rob Delaney, e.a. | Te zien op: Disney Plus
De familie van Max Mercer vertrekt met de kerstvakantie naar Japan. De tienjarige jongen blijft echter per ongeluk alleen thuis achter. Wanneer een getrouwd stel dat een kostbaar erfstuk kwijt is geraakt voor de deur staat om het terug te halen, is het aan de vindingrijke Max om het tweetal buiten te houden.

The Polar Express (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Leslie Zemeckis, Eddie Deezen, e.a. | Te zien op: Netflix
Het leven van Billy, een jongen die twijfelt aan het bestaan van de Kerstman, verandert voorgoed wanneer hij op een decembernacht samen met een hoop andere kinderen mee mag met een magische stoomtrein naar de Noordpool, de woonplaats van de Kerstman. Zo beleeft hij een onvergetelijk avontuur.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair