'No Time to Die'-regisseur onthult het lot van James Bond

'No Time to Die'-regisseur onthult het lot van James Bond

James Bond krijgt 'n ander lot dan je gewend bent.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Er zijn best wat maanden verstreken sinds de release van No Time To Die. Regisseur Cary Fukunaga ging tijdens een interview in op het lot van James Bond aan het einde van de film.

Fans waren geschokt om te zien dat Bond om het leven kwam aan het einde van de film. Voor Fukunaga was dat echter de enige manier om de film te laten eindigen. De finaliteit van de keuze van Daniel Craig om ermee te stoppen moest overgedragen worden met dat moment.

Geen ontsnappen mogelijk
De filmmaker vertelde dat er geen manier is om te ontkomen aan het einde, aan de dood voor Bond. Het ultieme offer werd dus gemaakt, om een betere toekomst voor de wereld en zijn dochter te garanderen.

Fukunaga aan het woord:

"Ik wilde er heel duidelijk mee zijn. Maar ook dat het smaakvol was. Dus niet iets zoals dat shot in Terminator 2 waarin je ziet hoe Sarah Connor in botten verandert. Maar we wilden ook laten zien dat hij niet op het laatste moment het riool in dook. Dus dat shot van het eiland dat gebombardeerd wordt, was een bewuste mix van macro en micro. Het effect is: 'Ja, hij is weg. Maar hij is er wel in geslaagd om te voorkomen dat iemand die wapens nog kan gebruiken'."

NieuwsFilm

meest populair