Tom Holland behoort nu tot exclusief clubje acteurs

Tom Holland behoort nu tot exclusief clubje acteurs

De Spider-Man acteur heeft meerdere films die meer dan 1 miljard opleverden.

In Hollywood zijn er meerdere acteurs die met hun films flink wat geld weten op te halen. Soms gaan de blockbusters voorbij het miljard. Spider-Man acteur Tom Holland zag recent zijn nieuwste film Spider-Man: No Way Home voorbij het miljard gaan en behoort nu tot een exclusief clubje acteurs.

De films van Holland die voorbij het miljard gingen waren allemaal van Marvel en dat is niet gek. De acteur is pas 25 jaar. Het magazine Forbes bekeek hoe dit zit voor andere Hollywoodnamen en het blijkt dat maar ruim 40 acteurs te zien zijn in ten minste drie films die meer dan een miljard hebben opgeleverd.

Als er wordt gekeken naar de groep acteurs die in meer dan vier films speelden die meer dan een miljard opleverden, dan blijven er maar elf over. Hieronder die elf namen. Forbes sloot cameo's en te kleinere rollen uit.


Robert Downey Jr. - 6 films

Samuel L. Jackson - 6 films

Chris Evans - 5 films

Scarlett Johansson - 5 films

Don Cheadle - 5 films

Andy Serkis - 5 films

Mark Ruffalo - 4 films

Chris Hemsworth - 4 films

Jeremy Renner - 4 films

Lupita Nyong'o - 4 films

Anthony Daniels - 4 films


De naam van Andy Serkis valt misschien het meest op. Hij was te zien in The Lord of the Rings, Star Wars en de Marvel-films. Van Samuel L. Jackson is bekend dat hij in vele grote franchises opduikt. Hij zat in Star Wars, The Incredibles, Jurassic Park en ook de Marvel-films. Lupita Nyong'o speelde in Star Wars en Black Panther.

NieuwsFilm

meest populair