Gave 'The Batman'-promo: neem het op tegen The Riddler en zijn raadsels

Gave 'The Batman'-promo: neem het op tegen The Riddler en zijn raadsels

Speel een spelletje met de grote schurk in de aanstaande Batman-film!

Enkele dagen geleden liet Twitter weten dat The Batman dé film is waar het meest over werd 'getweet' dit jaar. Heel erg gek is dit niet, aangezien miljoenen filmfanaten uitkijken naar het nieuwe Batman-avontuur. We zullen nog enkele maanden moeten wachten. Tot die tijd zullen we het moeten doen met 'spelletjes' zoals hieronder.

De marketingcampagne voor het nieuwe project van Matt Reeves is namelijk in volle gang. Robert Pattinson neemt het stokje over van Ben Affleck en kruipt voor de eerste keer in de huid van 'The Dark Knight'. Hij zal het op moeten nemen tegen heel wat schurken, al zorgt Paul Dano's The Riddler voor de grootste uitdaging.

Raadsels
Dano, o.a. bekend van There Will Be Blood en Prisoners, speelt seriemoordenaar Edward Nashton, die het voornamelijk gemunt heeft op de elite van Gotham. Nog heel veel van zijn Riddler hebben we nog niet gezien, maar nu krijg je zelfs de mogelijkheid om met hem 'te communiceren'!

Een nieuwe website om The Batman te promoten geeft fans de mogelijkheid om met The Riddler te praten. Hij komt vervolgens met enkele raadsels en als je deze weet te beantwoorden, krijg je 'een beloning' die varieert. Het gaat voornamelijk om nog niet eerder uitgegeven concept-art.

Mocht je er interesse in hebben klik dan hier. Mocht je de raadsels te lastig vinden, dan kun je hieronder de antwoorden vinden.

Vragen & Antwoorden
What's black and blue and dead all over? = Batman

I can be easy or a dead end. Careful when you cross me = Street

Those who make me are likely to break me = Laws

NieuwsFilm

meest populair