Keanu Reeves (The Matrix) voelt zich het meest vrij als hij 'zichzelf niet is'

Keanu Reeves (The Matrix) voelt zich het meest vrij als hij 'zichzelf niet is'

De acteur vindt acteren het allerleukste wat er is!

De laatste jaren zien we Keanu Reeves weer behoorlijk veel. De geliefde acteur maakte zijn grote comeback in de John Wick-franchise en is nu ook weer te zien in de nieuwe Matrix-film. Reeves zegt nu waarom hij zo graag acteert.

Tijdens een recent bezoek aan The Drew Barrymore Show werd Reeves door de actrice gevraagd wanneer hij zich het meest 'vrij' voelt in zijn leven. Na eventjes nagedacht te hebben kwam hij met het volgende antwoord.

Acteren
Zo zei Reeves: "Wanneer ik acteer. Mijn moeder heeft me ooit verteld dat ik haar heb gezegd acteur te willen worden toen ik ongeveer 15 was. Ik herinner me een moment nog goed, toen ik op school meedeed aan een toneelstukje van Shakespeare en hoe vrij ik me voelde tijdens het acteren".

"Je laat even alles los. Fantasie maar tegelijkertijd realiteit, een connectie, een groep, een samenwerking zijn op dat moment allen verbonden. Je communiceert en vertelt een verhaal, iets wat ik maar wat graag doe. Verhalen vertellen help namelijk ons in de wereld te contextualiseren".

Geweldig
De acteur acteert nu al een hele tijd, maar doet dan ook niets liever: "Ik hou van het moment wanneer 'Action!' geroepen wordt. Dan beginnen we en zitten we in zo'n magisch moment. Het is geweldig en ik ben dan ook echt dankbaar dat ik dag in dag uit mag doen waar ik zoveel om geef!"

NieuwsFilm

meest populair