Nieuwe afbeelding 'The Batman': Batman oog in oog met Catwoman

Nieuwe afbeelding 'The Batman': Batman oog in oog met Catwoman

Nog maar zo'n drie maanden wachten!

We zullen nog eventjes moeten wachten op de nieuwe The Batman-film van Matt Reeves, maar gelukkig worden we wel telkens vaker getrakteerd op nieuwe beelden. Zo kwam eerder vandaag al een 'spelletje' uit waarin je het opneemt tegen The Riddler en nu krijgen we weer een afbeelding van Batman en Catwoman!

In The Batman zal Robert Pattinson het moeten opnemen tegen de nodige schurken, zoals o.a. Paul Dano's The Riddler, Colin Farrell's The Pinguin en John Turturro's Carmine Falcone. Gelukkig zal hij ook op steun kunnen rekenen van Andy Serkis' Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright's Commissionair Gorden en natuurlijk Zoë Kravitz's Catwoman!

Afbeelding
In de onderstaande foto staat Batman oog in oog met Catwoman. Het is vooralsnog onbekend wat voor een relatie de twee superhelden precies zullen hebben. Wel weten we dat Pattinson's Bruce Wayne net pas is begonnen als Batman, dus het zal interessant zijn om te zien wat voor een dynamiek hij opbouwt met Catwoman.

Bekijk het kiekje hieronder.


Bekijk de afbeelding

Verhaal
De film speelt zich af in een jaar dat er belangrijke verkiezingen plaatsvinden in Gotham City. Dit verloopt echter allesbehalve vlekkeloos, aangezien potentiele kandidaten één voor één worden omgebracht door een mysterieus figuur, dat bij elk van hen een raadsel achterlaat, geadresseerd aan de Batman. Laatstgenoemde maakt het dan ook zijn missie erachter te komen wie deze schurk is.

NieuwsFilm

meest populair