3 geweldige Kerstfilms om deze vakantie te kijken

3 geweldige Kerstfilms om deze vakantie te kijken

Geniet van de feestdagen met een filmpje.

December is natuurlijk de tijd van de kerstfilms. En kerstfilms heb je in allerlei varianten. Van de grappige romkoms tot de serieuzere dramafilms. Vandaag heeft FilmTotaal nog eens drie kerstfilms voor je uitgezocht, waarvan een met een knipoog.

Die Hard (1988)
Bekijk de afbeeldingRegie: John McTiernan | Cast: Bruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia, e.a. | Te zien op: Star (Disney Plus)
De New Yorkse politieagent John McClane is naar Los Angeles gekomen om de band met zijn vrouw en kinderen te herstellen. Veel kans krijgt hij daar echter niet voor, want hij moet in actie komen wanneer een groep Duitse terroristen op kerstavond een wolkenkrabber binnenvalt en de aanwezigen gijzelt.

Let It Snow (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luke Snellin | Cast: Isabela Moner, Kiernan Shipka, Jacob Batalon, e.a. | Te zien op: Netflix
Op kerstavond wordt een klein stadje plotseling overvallen door een zware sneeuwstorm. Hierdoor lijkt het kerstfeest in de soep te lopen. Een groep jongeren, allemaal dealend met hun eigen gevoelens en problemen, komt nader tot elkaar en besluit er maar het beste van te maken door een episch feest te organiseren.

Noelle (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Lawrence | Cast: Anna Kendrick, Bill Hader, Billy Eichner, e.a. | Te zien op: Disney Plus
De familie Kringle brengt al generaties de kerstmannen voort. Als de vader van Nick en Noelle overlijdt, is het aan Nick om zijn taken over te nemen. Maar Nick kan de stress niet aan en verdwijnt. Aan Noelle om haar broer terug te vinden en het kerstfeest te redden.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair