Tom Holland vat de twee Spider-Man films voor je samen in één minuut

Tom Holland vat de twee Spider-Man films voor je samen in één minuut

Tom Holland helpt een handje als je 't even niet meer weet.

In heel wat landen kan je Spider-Man: No Way Home in de bioscoop zien. Hier in Nederland is het even wachten tot de coronamaatregelen hopelijk weer opgeheven worden en we alsnog kunnen gaan kijken. Maar mocht je zin hebben, heeft acteur Tom Holland in een video tijd voor je om de gebeurtenissen in de vorige films op een rij te zetten.

Marvel Studios kwam met een amusante video waarin je Holland een recap ziet geven van Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home. Knap genoeg weet hij de verhalen van die films in slechts zestig seconden samen te vatten.

Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home pikt de draad op direct na het einde van Far From Home. We komen erachter dat het leven van Peter Parker praktisch onmogelijk is geworden sinds zijn geheime identiteit is vrijgegeven.

En dus vraagt hij mede-Avenger Doctor Strange om de wereld zijn identiteit te doen vergeten. Daar gaat Strange mee akkoord, maar de spreuk gaat mis.

Daardoor komen schurken uit het multiversum naar de Aarde van het MCU, waarna een moeizame strijd tegen de schurken begint.

Check hieronder de amusante recap:



NieuwsFilm

meest populair