'Spider-Man 4' wordt nog veel emotioneler dan 'Spider-Man: No Way Home'

'Spider-Man 4' wordt nog veel emotioneler dan 'Spider-Man: No Way Home'

Spider-Man: No Way Home was een paar dagen te zien hier.

Zelfs al is Spider-Man: No Way Home slechts een paar dagen in de bioscoop te zien (en moeten we hier in Nederland tot na half januari wachten), fans zijn nu al dolenthousiast over het multiversum-avontuur.

Het zal nog wel even duren voordat de nu al aangekondigde vierde film eraan komt. We weten wel zeker dat die film er komt, want dat werd recent nog bevestigd door Marvel-baas Kevin Feige. Producent Amy Pascal van Sony Pictures wilde al een tip van de sluier oplichten.

Nieuwe Spider-Man film
Tijdens een interview met The New York Times, gaf Pascal aan dat de volgende reeks minder duikt in leuke cameo's en fanservice, en zich meer richt op de emotionele kern van Peter Parker.

"Niet elke Spider-Man film gaat een hele rits personages hebben. Die aanpak was de juiste voor deze film. Maar je kan jezelf qua spektakel niet blijven overtreffen. Anders worden films groter en groter, zonder dat daar een goede reden voor is. Wat wij altijd proberen, is onszelf te overtreffen op het gebied van kwaliteit en emotie," begon Pascal.

"Kevin en ik willen een ding niet uit het oog verliezen: Peter Parker. Dat hij een normale knul is. Die steeds weer wees werd. Dat hij een tiener is en alles in zijn leven dus anders overkomt. Dat hij gedreven wordt door goedheid en schuldgevoelens. En vecht voor de goede zaak. Maar wel zwart gemaakt wordt door de pers."

NieuwsFilm

meest populair