Amerikaans openingsweekend 'Spider-Man: No Way Home' net geen recordbreker

Amerikaans openingsweekend 'Spider-Man: No Way Home' net geen recordbreker

Het ziet er goed uit!

Disney is op dit moment de koning van entertainment. Daar proeven andere bedrijven soms ook de vruchten van, waaronder Sony Pictures dat samenwerkt met Marvel Studios (een bedrijf van The Mouse House). De box office van Spider-Man: No Way Home blijkt uiterst goed te zijn in de eerste dagen, zo erg goed dat de film een van de beste debuten ooit beleefd heeft.

Het zal vermoedelijk niet zover komen dat Spider-Man: No Way Home de prestaties van Avengers: Endgame aan de Amerikaanse box office weet te evenaren. Die bracht in drie dagen tijd maar liefst 357 miljoen dollar op. Dan is er Avengers: Infinity War op de tweede plaats, met 257 miljoen dollar.

Box office Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home stond na één dag aan de Amerikaanse box office al op 121,5 miljoen dollar. Dat is een van de beste vrijdagen in de Amerikaanse box office geschiedenis. De twee dagen daarna waren nog goed voor 131,5 miljoen dollar, waarmee het totaal uitkomt op 253 miljoen dollar aan de Amerikaanse box office.

Daarmee lijkt alles klaar te staan voor bijzonder goede prestaties van Spider-Man: No Way Home de komende paar weken.

De film rond Peter Parker is het derde solo-avontuur van Tom Hollands versie. We krijgen te zien hoe hij de hulp van Doctor Strange inroept om de wereld z'n geheime identiteit te doen vergeten. Dat gaat mis, waardoor het multiversum zich opent.

NieuwsFilm

meest populair