De 20 beste Netflix Original Films van dit jaar bij elkaar

De 20 beste Netflix Original Films van dit jaar bij elkaar

Het was toch best wel een mooie Netflix-jaar.

Niet alles wat op Netflix verschijnt is Oscarmateriaal, dat mag duidelijk zijn. Er verschijnen wekelijks nieuwe films en series en Netflix zelf beloofde begin 2021 dat er iedere week een grote film zou verschijnen. Dit is aardig gelukt, al was de kwaliteit vaak wat gemiddeld.

Maar er waren ook zeker betere / goede films, in verschillende genres. De mensen achter de website /Film zetten recent de volgens hen twintig beste Netflix Original Films bij elkaar en hieronder een snel overzicht, met de top drie uitgelicht.

1. The Power of the Dog

Regie: Jane Campion | Hoofdrollen: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Kodi Smit-McPhee, Jesse Plemons, Elisabeth Moss, Frances Conroy, Keith Carradine, Cohen Holloway | Kijk nu



Een dominante maar charismatische rancher probeert de nieuwe vrouw van zijn broer en haar tienerzoon te intimideren, maar dan komen lang verborgen geheimen aan het licht.

2. tick, tick... Boom!

Regie: Lin-Manuel Miranda | Hoofdrollen: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, Robin de Jesús, Joshua Henry, Bradley Whitford | Kijk nu



Een veelbelovende theatercomponist van bijna 30 worstelt met liefde, vriendschap en de druk om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.

3. The Mitchells vs. the Machines

Regie: Michael Rianda, Jeff Rowe | Hoofdrollen: Danny R. McBride, Maya Rudolph, Olivia Colman, John Legend, Fred Armisen, Charlyne Yi, Jay Pharoah, Eric André | Kijk nu



Een robot-apocalypse maakte een einde aan hun reis. Nu is het aan de Mitchells - de raarste familie ter wereld - om de mensheid te redden.


4. Passing

5. Fear Street Part Two: 1978

6. The Harder They Fall

7. Procession

8. Moxie

9. Fear Street Part One: 1994

0. The Hand of God

11. The White Tiger

12. 7 Prisoners

13. Don't Look Up

14. The Dig

15. Pray Away

16. Bruised

17. A Castle for Christmas

18. The Guilty

19. Love Hard

20. Malcolm & Marie


NieuwsFilm

meest populair