Lekker zwoele Jennifer Lopez heeft ze los in de tas

Lekker zwoele Jennifer Lopez heeft ze los in de tas

De acterende zangeres ziet er sportief uit.

Sinds enige tijd zijn de sterren Jennifer Lopez en Ben Affleck weer een setje. Ze duiken weer op in de bladen en dat maakt ze misschien wel het meest in het oog springende koppel van dit moment. JLo gaat rustig verder met haar andere activiteiten.

Acteren blijft zeker een soort van Hobby voor Jennifer. Ze boekte de afgelopen jaren al heel wat successen als actrice en als producent. Haar volgende film heet Marry Me en de romantische komedie met Owen Wilson staat gepland voor 10 februari volgend jaar.

Maar er staat meer op het programma. Ze zal ook te zien zijn in de actie-romkom Shotgun Wedding met ook Jennifer Coolidge en Josh Duhamel en daarna volgen titels als de actiethriller The Mother en het misdaaddrama The Godmother. Haar nieuwste project is de scifi-avonturenfilm Atlas van regisseur Brad Peyton.

Opvallend in wit hemdje
"Ready for the weekend ✨✨ Happy Friday!!!!" schrijft JLo bij een nieuwe foto op haar Instagram. We zien haar in een wit hemd met daaronder een oversized trainingsbroek en een paar bergschoenen. En ze heeft ze vermoedelijk los in de tas. Via onderstaande link zie je de zwoel kijkende JLo.


Zien hoe de 52 jarige Jennifer Lopez in haar hemdje zien? Check de foto dan hier op haar Instragram!


NieuwsFilm

meest populair