Loki en Spider-Man zorgen voor nog grotere 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Loki en Spider-Man zorgen voor nog grotere 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Nieuwe cameo's en introducties in de 28e Marvel-film.

Het mag duidelijk zijn dat het donderdag verschenen Spider-Man: No Way Home en het in mei geplande Doctor Strange in the Multiverse of Madness met elkaar overlappen. In de Spider-Man film zit immers Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en de trailer onthulde al dat zijn spreuk om Peter Parker te helpen niet helemaal zo uitpakt als Strange had gehoopt.

De doorgaans berekende Strange ging dus goed in de fout en dat zorgde voor heel wat Multiverse-krachten. In Doctor Strange in the Multiverse of Madness krijgen we te zien wat daar de grote gevolgen van zijn op het Marvel Cinematic Universe zoals we dat nu kennen.

Aanvullende opnames voegen méér verrassingen toe
Afgelopen weken waren er flink wat heropnames / aanvullende opnames voor de Marvel-film van regisseur Sam Raimi (eerste Spider-Man-trilogie). The Hollywood Reporter zegt te weten wat er zoal is opgenomen.

Volgens THR zouden de heropnames te maken hebben met het eindresultaat van de serie Loki en No Way Home. Marvel Studios zou zeer blij zijn met het resultaat. En dan vooral het effect van de vele acteurs die elkaar ontmoeten in No Way Home en de alternatieve versies van personages in Loki.

Marvel Studios zou hebben besloten dat er meer gedaan kan worden met het Multiverse en dat er meer cameo's en personageintroducties kunnen plaatsvinden. Zo is er het gericht dat Patrick Stewart terugkeert als Professor X.

NieuwsFilm

meest populair