Kevin Feige kondigt 'Spider-Man 4' maar alvast aan om fans nieuw trauma te besparen

Kevin Feige kondigt 'Spider-Man 4' maar alvast aan om fans nieuw trauma te besparen

Hopelijk komen Disney en Sony er ook samen uit...

Kevin Feige en Amy Pascal, de producenten achter de Spider-Man-films, zijn actief aan het onderhandelen met Disney en Sony over de toekomst van de superheld binnen het Marvel Cinematic Universe. Beiden willen hun samenwerking graag voortzetten, maar zien de studio's dat ook zitten?

Bekijk de afbeelding
In de zomer van 2019 kwam het treurige nieuws naar buiten dat Tom Hollands Peter Parker zou vertrekken uit het Marvel Cinematic Universe nadat Disney en Sony, die de filmrechten van het personage bezit, het niet eens konden worden over de voorwaarden van een nieuwe deal.

Uiteindelijk wisten de twee bedrijven het, mede dankzij de inzet van Holland, toch eens te worden met elkaar. Er werd een contract getekend voor twee extra films, waaronder een solofilm - waar met Spider-Man: No Way Home aan voldaan is.

Hoe nu verder?
Pascal heeft al in de media laten weten dat zij dolgraag een nieuwe trilogie met Holland wil maken voor Marvel. Feige, de grote baas van Marvel Studios, wil dat natuurlijk ook. Het is alleen de vraag of moederbedrijf Disney en Sony eruit gaan komen.

"Amy en ik zijn samen met Disney en Sony in gesprek hierover en actief begonnen met het ontwikkelen van het volgende verhaal, wat ik alleen maar zeg omdat ik fans niet hetzelfde scheidingstrauma wil laten meemaken als de vorige keer", reageert Feige, verwijzend naar het gedoe na de release van Far From Home in The New York Times. "Dat gaat nu gewoon niet gebeuren".

Feige en Pascal zetten dus de nodige druk op Disney en Sony voor een nieuwe deal. Het is dan ook te hopen dat er snel duidelijkheid hierover komt zodat de fans weten waar ze precies aan toe zijn.

NieuwsFilm

meest populair