'Harry Potter'-ster denkt het zijne over terugkeer in nieuwe Potter-film

'Harry Potter'-ster denkt het zijne over terugkeer in nieuwe Potter-film

Rupert Grint weet het nog niet.

Alweer twintig jaar geleden verscheen Harry Potter and the Sorcerer's Stone in de wereldwijde bioscoopzalen en het van de start van iets moois. De achtdelige filmreeks werd een hit en dagelijks komen er nieuwe fans bij.

Acteur Rupert Grint speelde samen met Daniel Radcliffe en Emma Watson de hoofdrollen in de reeks en via ComicBook.com laat de acteur nu weten dat hij niet zo zeker is van een terugkeer als Ron Weasley.

Terug als Ron Weasley?
"Het is niet iets waar ik veel over nadenk. Het is nu 20 jaar geleden sinds de eerste film en pas sindskort zijn er gesprekken," deelde Grint met ComicBook.com. "Het is geweldig om iedereen weer te zien, het is heel nostalgisch, deze films waren een groot deel van mijn leven en ik ben dol op iedereen."

"Maar ik denk dat de reeks op het juiste moment eindigde, het was een lange tijd en het was erg leuk. Het is nu tien jaar na we de laatste opnamen. Ik heb een nieuw perspectief, ik kan het waarderen voor wat het is. Een gekke, enorm leuke tijd," voegde hij toe.

"Wat een andere film betreft, ik weet het niet precies. Ik hou van dat personage, ik voel me erg verbonden met hem. Dus ja, ik weet het niet," sloot hij af.

Binnenkort is Grint te zien in de HBO Max special Harry Potter: Return to Hogwarts. Deze komt op 1 januari online op de Amerikaanse streamingdienst.



NieuwsFilm

meest populair