Disney+ voegde een rits nieuwe films toe en daar zaten ook een paar toppers tussen

Disney+ voegde een rits nieuwe films toe en daar zaten ook een paar toppers tussen

Disney+ kwam met weer veel nieuws deze week.

Elke zaterdag zetten we de nieuwe films die Disney+ heeft toegevoegd voor je op een rij. Ook deze zaterdag is er weer veel nieuws toegevoegd. We duiken erin!

Pearl Harbor (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay, Michael Bay | Cast: Ben Affleck, Josh Hartnett
Evelyn en Danny worden overgeplaatst naar Pearl Harbor, Hawaii, waar ze te horen krijgen dat collega van de luchtmacht en vriend Rafe gesneuveld is. Ze vinden troost bij elkaar en lijken gelukkig, totdat Rafe onverwacht terugkeert.

This Magic Moment (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: David S. Cass Sr. | Cast: Diane Neal, Travis Schuldt, Vincent Spano, Molly Burnett
Als een filmproductiebedrijf aankomt in een klein stadje, weet een lokale bewoner het oog van een filmster te trekken. Dat vormt het begin van een spannende romance!

The Favourite (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Giorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Rachel Weisz, Emma Delves, Faye Daveney
Verhaal van koninklijke intriges, passie, jaloezie en verraad aan het hof van Queen Anne in het Engeland van de achttiende eeuw.

The Brain That Wouldn't Die (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Derek Carl | Cast: Rachael Perrell Fosket, Patrick D. Green, David Withers, Jason Reynolds
Nadat zijn verloofde om het leven komt bij een auto-ongeluk, weet een begaafd chirurg ervoor te zorgen dat het afgehakte hoofd weer tot leven gewekt wordt. Hij zoekt naar een nieuw lichaam voor haar.

De hel van '63 (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven de Jong | Cast: Pierre Bokma, Willeke van Ammelrooy, Chantal Janzen, Cees Geel
Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren bevinden zich soldaat Henk Buma (Cas Jansen), boerenzoon Sjoerd Lelkama (Lourens van den Akker), arbeider Kees Ferwerda (Chris Zegers) en verpleegkundige Annemiek (Chava voor in 't Holt). Alle vier hebben zo hun reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan.

NieuwsFilm

meest populair