Sodeju! Extraverte Rihanna in bikini op Insta

Sodeju! Extraverte Rihanna in bikini op Insta

Miljardair en held Rihanna lekker aanwezig.

Zangeres, actrice en miljardair Rihanna werd onlangs uitgeroepen tot held van Barbados. Ze is een icoon van het land en dat is niet heel vreemd. Het land heeft nog geen 300.000 duizend inwoners. Rihanna is veruit de bekendste.

Ze is naast het zingen ook bekend uit films. Haar grootste rollen had ze ongetwijfeld in de grote scifi-films Battleship en Valerian and the City of a Thousand Planets en in 2018 nog in de misdaadkomedie Ocean's Eight waarin ze te zien is als het personage Nine Ball.

De afgelopen jaren is het wat stil rond de actrice in Rihanna. Het lijkt er verdacht veel op dat ze financieel interessantere uitdagingen heeft gevonden. Het acteren komt waarschijnlijk wel weer opzetten als ze in rustiger vaarwater zit.

Opvallend op Instagram
"It's cozy grinch season 💚," schrijft de superster op haar Insta bij foto's waarop ze te zien is met een wel heel opvallend setje aan. Via onderstaande links zie je de foto's én de zeer uitdagende video.


De beelden van de 33 jarige Rihanna in haar setje zien? Check deze dan op haar Instagram-account, en bekijk vooral ook de video.


NieuwsFilm

meest populair