'Avatar 2' speelt zich op meerdere werelden af

'Avatar 2' speelt zich op meerdere werelden af

James Cameron laat weten dat de film ook wat van de Aarde laat zien.

Regisseur James Cameron duikt niet alleen dieper in de mythologie van de planeet Pandora in zijn Avatar 2. Hij reist ook naar de Aarde om meer daarvan te laten zien.

In december 2022 kunnen we in de bioscoop genieten van Avatar 2 en in de jaren daarna zien we nog drie andere vervolgfilms in de franchise verschijnen. Details zijn schaars, maar de afgelopen week is Cameron helemaal geopend over wat we mogen verwachten en lichtte hij tippen van de sluier.

Meer van de Aarde
Natuurlijk weten we al dat de nieuwe films zich in andere delen van Pandora afspelen. Immers is een groot deel van het eerste vervolg gesitueerd op de planeet Pandora. Daarna kunnen we verwachten dat men in nog andere delen van de planeet duikt.

Maar Cameron laat weten dus ook meer van planeet Aarde te willen laten zien. "Net als dat Dune zich over meerdere werelden afspeelt, spelen de latere Avatar-films zich op meerdere planeten af, natuurlijk twee werelden, want een deel van het verhaal speelt zich op Aarde af."

Cameron kwam niet met nog meer details. Maar de Aarde is nog niet of nauwelijks verkend in de eerste film, op wat flitsen na.

Dat belooft dus wat voor de toekomst!

NieuwsFilm

meest populair