De 5 grootste onthullingen in 'Spider-Man: No Way Home'

De 5 grootste onthullingen in 'Spider-Man: No Way Home'

Peter Parker staat voor zijn grootste uitdaging ooit...

Vandaag ging dan eindelijk Spider-Man: No Way Home in première. We weten als dat er heel wat Spider-Man schurken uit eerdere films te zien zijn, dus dat zijn geen verrassingen meer. Maar welke wel? En ja... SPOILERS!!


5. Entree Matt Murdock (Daredevil) in het MCU
Ondanks dat de serie Daredevil ergens al onderdeel uitmaakt van het grotere MCU heeft Matt Murdock a.k.a. Daredevil van Charlie Cox nu ook, zij het kort, zijn entree gemaakt in het MCU. En dit is nog voor de eerste spreuk van Doctor Strange. Zijn komst werd eigenlijk al een beetje verpest door de entree van Wilson Fisk / Kingpin (Vincent D'Onofrio) in de Marvel-serie Hawkeye.

4. Drie Spider-Mannen bij elkaar
Dit kan eigenlijk niet de grootste verrassing genoemd worden. Er waren vooraf al vele aanwijzingen dat Andrew Garfield en Tobey Maguire terug zouden keren als de alternatieve Peter Parkers. We zien ze in actie in hun bekende kostuums en ze keren uiteindelijk weer terug naar hun eigen universa.

3. Doctor Strange start het Multiverse of Madness
We starten met de laatste beelden uit de film. In de aftercreditscène zien we dat No Way Home een grote impact heeft op de toekomst van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). En dat is niet gek, aangezien de volgende MCU-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is. Het meest opvallende aan teaser trailer voor die film is dat we in die film een tweede Doctor Strange krijgen. Wat doet denken aan What If...?

2. Niemand in het MCU kent Peter Parker nog
Gedurende een actiescène zien we hoe Aunt May (Marisa Tomei) komt te overlijden. Niet veel later zien Parker en Strange zich genoodzaakt om te kiezen voor een spreuk die ervoor zorgt dat helemaal niemand Parker meer kent. Dus MJ, Ned (heeft hij nu ook superkrachten?), Happy, J. Jonah Jameson, Doctor Strange en alle andere superhelden kennen alleen nog Spider-Man. Dat brengt ons naar verrassing één.

1. Een compleet nieuwe toekomst voor Spider-Man
Aan het einde zien we hoe Spider-Man in een glimmend nieuw pak nieuwe avonturen opzoekt. Maar in de film werd gehint naar de komst van een zwarte Spider-Man, Miles Morales. Opvallend is wel dat Parker nog bestaat in het huidige MCU en dat de after credit-scène verklapte dat we waarschijnlijk een nieuwe Venom te zien krijgen in het Marvel Cinematic Universe. Ook Tom Hardy's Eddie Brock weer terug naar zijn eigen universum. Al laat hij wel wat achter.

NieuwsFilm

meest populair