3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Alita: Battle Angel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, e.a.
Alita, een vrouwelijke cyborg met geheugenverlies, wordt door een robotbouwer gevonden op een schroothoop. Hij besluit haar mee te nemen en op te knappen. Alita blijkt bijzonder goed te kunnen vechten en begint daarom een nieuw bestaan als premiejager, waarvoor ze zich stort op het inrekenen van de gevaarlijkste criminelen.

The Secret Life of Walter Mitty (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Stiller | Cast: Ben Stiller, Kristen Wiig, Jonathan C. Daly, e.a.
De introverte Walter Mitty werkt voor een tijdschrift. Dagelijks wordt hij getreiterd door zijn collega's omdat hij constant zit te dagdromen achter zijn bureau. Mitty brengt namelijk het liefst zijn dagen door vol in een fantasiewereld vol heldendaden, romantiek en actie. Als zijn baan op het spel komt te staan, neemt hij actie.

Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a.
De altijd vrolijke Guy is een bankmedewerker in de videogame Free Guy. Iedere dag is hij het slachtoffer van voorgeprogrammeerde bankovervallen. Op een dag besluit hij het roer om te gooien en de held te worden van zijn eigen verhaal. De programmeurs van de game denken daar echter anders over en proberen hem hardhandig tegen te houden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair