'Home Alone'-acteur probeerde zijn vriendin te wurgen

'Home Alone'-acteur probeerde zijn vriendin te wurgen

Er is echter vooralsnog geen aanklacht ingediend.

Devin Ratray, voornamelijk bekend van Home Alone, verkeert in de problemen. De acteur wordt er namelijk van beschuldigd een vrouw te hebben geslagen en haar zelfs te hebben gewurgd.

Ratray was in de Home Alone-films te zien als Buzz, de oudere broer van Macaulay Culkin's Kevin McCallister. Ratray wist daarna nog rollen te bemachtigen in films als RIPD, Nebraska en de nodige series. De vraag is hoe het nu verder gaat met zijn carrière...

Gevecht
De acteur zou naar verluidt zijn vriendin in haar gezicht geslagen hebben, om vervolgens haar mond te bedekken en haar proberen te wurgen. De politie heeft laten weten dat er echter geen aanklacht is ingediend, ondanks het feit dat het gaat om een serieuze beschuldiging.

Een woordvoerder van Ratray heeft zelfs het hele verhaal ontkend. Volgens de vertegenwoordiger van de acteur kreeg Ratray ruzie met zin vriendin, maar bleef het enkel en alleen bij woorden en zijn de twee niet met elkaar op de vuist gegaan.

Een tijd lang doet het gerucht de ronde dat er een film uitkomt met een Home Alone-reünie van alle originele acteurs, maar de vraag is of dit nu nog doorgaat of dat Ratray nog mag komen opdagen.

NieuwsFilm

meest populair