Ben Affleck verwerpt blockbusters en stopt ermee

Ben Affleck verwerpt blockbusters en stopt ermee

Hij gaat zich richten op creatievere films.

Acteur Ben Affleck was het gezicht van heel wat grote blockbusters. Denk aan Armageddon, Pearl Harbor en uiteraard Batman v Superman: Dawn of Justice. Het lijkt er nu op dat hij dat soort films voortaan zal overslaan. Hij is er klaar mee.

Affleck zien we volgend jaar nog één keer als Bruce Wayne / Batman in The Flash, maar dit lijkt zijn laatste blockbuster te zijn die onderdeel uitmaakt van een groot merk of franchise. Hij sprak erover met The Playlist.

Klaar met blockbusters
"Ik wil geen IP-films / blockbusters maken, waar je een soort van vastgeroest publiek hebt. Dat is iets waar ik in geïnteresseerd was en leuk vond, maar ik hou er gewoon niet meer van. Ik hou van andere mensen die het doen. En als je het gaat doen, dan moet je ervan houden. En ik hou van iets anders. Dus ik wil dat doen."

De acteur zagen we recent nog in een prima rol in de het mooie The Last Duel van Ridley Scott en aankomend weekend verschijnt zijn nieuwe film The Tender in de Amerikaanse bioscopen.

Als we kijken op de IMDb dan zien we dat hij nog een aantal films op de rol heeft staan, de erotische thriller Deep Water (2022) met Ana de Armas, de thriller Hypnotic van Robert Rodriguez en de oorlogsfilm Ghost Army en de thriller Witness for the Prosecution die hij allebei zelf zal regisseren en waarin bij een belangrijke rol speelt.

NieuwsFilm

meest populair