'Hawkeye' heeft een gigantische en schokkende onthulling voor je

'Hawkeye' heeft een gigantische en schokkende onthulling voor je

Hawkeye is groter dan vermoed werd.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Disney+ serie Hawkeye gaf al heel wat hints naar de verschijning van Vincent D'Onofrio's Kingpin. Aflevering 5 bevestigt eindelijk dat het personage ook echt onderdeel uitmaakt van het Marvel CInematic Universe en wel in die incarnatie.

Gedurende de serie Hawkeye hebben we meerdere hints gezien naar een verschijning van de Kingpin. Al in aflevering 3 was er een mysterieuze persoon die verbonden was aan de Tracksuit Mafia en als oom van Maya Lopez diende. Aflevering 4 maakte duidelijk dat een mysterieuze "grote vent" bovenaan de organisatie staat. En nu is er in aflevering 5 een bevestiging.

Hawkeye-verschijning
Ondanks de hints is wel duidelijk dat het om een andere versie dan de Kingpin uit de Netflix-serie Daredevil gaat. Hij wordt enkel door dezelfde acteur niet gespeeld.

De Wilson Fisk uit Daredevil was een publieke figuur, die in de media te zien was en in persconferenties verscheen. De serie Hawkeye maakt van Kingpin een mysterieuze figuur die vanuit de schaduwen werkt en macht verkrijgt via de schaduwen. Hij houdt niet van aandacht.

Aan het einde van de aflevering zagen we een foto op de mobiele telefoon van Kate Bishop's moeder Eleanor staan en die foto liet niemand minder dan de Kingpin zien, wederom gespeeld door D'Onofrio.

De iconische slechterik zal vermoedelijk nog wel een grote rol krijgen in de rest van het MCU. De kans lijkt ook groot dat hij terugkeert in de Echo-serie die gemaakt wordt.

NieuwsFilm

meest populair