3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Onward (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Scanlon | Cast: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, e.a.
De elfenbroers Ian en Barley krijgen een magische staf in handen waarmee zij hun overleden vader voor één dag weer tot leven kunnen brengen. Als hun dappere moeder Laurel merkt dat haar zoons verdwenen zijn, gaat ze samen met de Manticore naar hen op zoek. Afgezien van de gruwelijke gevaren, kan deze dag meer betekenen dan ze ooit konden dromen.

Togo (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ericson Core | Cast: Willem Dafoe, Julianne Nicholson, Christopher Heyerdahl, e.a.
Kampioen hondentrainer Leonhard Seppala gaat in de winter van 1925 samen met zijn sledehond Togo op een spannend en hartverwarmend avontuur. De twee gaan een geneesmiddel afleveren in een klein dorp en moeten daarvoor dwars door het verraderlijke terrein van de toendra in Alaska.

Iron Man (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, e.a.
De narcistische miljardair Tony Stark staat aan het hoofd van een enorm wapenimperium. Na een demonstratie wordt hij gekidnapt en in een Afghaanse grot gevangen gehouden. Daar weet hij uit te ontsnappen door een onverwoestbaar harnas te bouwen. Door het pak vervolgens te verfijnen, groeit hij uit tot de bekende held Iron Man.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair