Tom Holland heeft nu al een tof idee voor de volgende Spider-Man film: Schurkachtige Spidey!

Tom Holland heeft nu al een tof idee voor de volgende Spider-Man film: Schurkachtige Spidey!

Of op z'n minst een antiheld.

Tom Holland ziet het al zitten om Spider-Man als schurk te spelen. De acteur heeft de rol in zes films gespeeld zodra Spider-Man: No Way Home later deze week te zien is. Die film laat Peter Parker wederom als grote held zien.

Het Marvel-contract van Holland duurt nog één film en daarna ligt de boel open. Dankzij Sony-baas Amy Pascal weten we dat er gekeken wordt naar nog eens drie nieuwe films met Tom Holland in de hoofdrol. Daar worden volgens de acteur dan ook nog "open gesprekken" over gevoerd.

Spider-Man als schurk
Tom Holland sprak met de site Fandom over zijn toekomst als Spider-Man. Hij heeft een positieve ervaring gehad met de rol tot nu toe, maar is niet zeker over de manier waarop hij betrokken zal zijn bij de toekomst van Spider-Man binnen het MCU.

Gelukkig denkt 'ie wel al na over de toekomst. Zo pitchte Holland al een mogelijk vierde deel bij Marvel Studios en Sony Pictures. En blijkt hij een origineel idee te hebben wat de toekomst van Spidey betreft:

"Ik zou het ook interessant kunnen zien wat er gebeurt als mijn Spider-Man een slechterik wordt. Ik denk dat er interessante mogelijkheden zijn als je een film over een antiheld of iets dergelijks maakt."

NieuwsFilm

meest populair