Trailer DreamWorks' 'The Bad Guys' bevat echt foute jongens

Trailer DreamWorks' 'The Bad Guys' bevat echt foute jongens

De Foute Jongens in The Bad Guys zijn ontzettend slecht... in goed zijn.

In maart volgend jaar verschijnt er weer een nieuwe animatiefilm van de studio's DreamWorks Animation en Universal Pictures. Dit keer is de boekenreeks van Aaron Blabey beetgepakt met The Bad Guys als eindresultaat. Hieronder de eerste trailers.

In de animatiefilm ontemoeten we het beruchte team van de Foute Jongens. Deze bestaat uit vijf vrienden, de charmante zakkenroller Mr. Wolf (Sam Rockwell, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), de doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake (Marc Maron, GLOW), de koele meester in vermommingen Mr. Shark (Craig Robinson, Hot Tub Time Machine), de krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha (Anthony Ramos, In the Heights) en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula alias "Webs" (Awkwafina, Crazy Rich Asians).

Trailers voor The Bad Guys / De Foute Jongens
Hieronder zie je de eerste beelden uit de animatiefilm van debuterend regisseur Pierre Perifel. Je hoort ook stemmen van onder meer Zazie Beetz, Lilly Singh, Alex Borstein en Richard Ayoade.


En hieronder hebben we ook de Nederlandse versie die met de titel De Foute Jongens in de Nederlandse bioscopen belandt, vanaf 23 maart volgend jaar.


In The Bad Guys worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt, na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Foute Jongens worden goed.

Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade, Paddington 2), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Foute Jongens iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr Wolf de rest overtuigen om de 'Goede Jongens' te worden.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair