'Harry Potter'-sterren eindelijk weer bij elkaar in trailer voor de reünie

'Harry Potter'-sterren eindelijk weer bij elkaar in trailer voor de reünie

Harry Potter-castleden keren allemaal terug.

De officiële trailer voor de aankomende Harry Potter reünie van HBO Max is vrijgegeven. Hoewel schrijfster J.K. Rowling de afgelopen jaren door haar anti-trans denkbeelden een controversieel figuur geworden is, is de franchise drukker dan ooit.

Dit jaar viert men de twintigste verjaardag van Harry Potter and the Sorcerer's Stone en intussen is Warner Bros. begonnen met het opvoeren van de marketing voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Daarvoor werd eerder deze maand de eerste trailer vrijgegeven. Kortom: er is genoeg om van te genieten voor fans, en dan keert de cast van de Potter-films ook nog eens terug!

Harry Potter: Return to Hogwarts
HBO komt begin volgend jaar met een special genaamd Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Daarvoor keren veel van de oorspronkelijke castleden terug.

Het grootste verkoopargument van de special is natuurlijk dat het voornaamste trio uit de films, bestaande uit Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint voor het eerst weer samen in beeld verschijnt. Zij keren terug naar de sets van de films en blikken gezamenlijk terug op hoe het in het verleden was om de rollen te spelen.

Daarbij komen alle acht de films voorbij. Dat belooft dus wat! Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is op 1 januari op HBO Max te zien. Hier in Nederland moeten we dus nog even wachten, want de streamingdienst komt pas later volgend jaar naar ons land.



NieuwsFilm

meest populair