Maken de 'Spider-Man: No Way Home'-schrijvers een vervolg?

Maken de 'Spider-Man: No Way Home'-schrijvers een vervolg?

Of toch niet.

Spider-Man: No Way Home brengt de solotrilogie van acteur Tom Holland in het Marvel Cinematic Universe tot een einde. Afhankelijk van met wie je spreekt, hoor je dat Holland wel of niet terugkeert.

Schrijvers Chris McKenna en Erik Sommers die zorgden voor het scenario van Spider-Man: No Way Home waren natuurlijk ook aanwezig tijdens de wereldpremière van de film. Zij gingen in een kort gesprek met Variety in op het mogelijke vervolg.

Nieuwe Spider-Man-film
"We zijn slim genoeg om a) niets te zeggen en b) te weten dat je nergens op kan rekenen," meldde McKenna in het korte gesprek.

Eerder vertelde Sony-baas Amy Pascal dat dit niet de laatste Spider-Man film zal worden. "Dit is niet de laatste Spider-man film. We maken ons er klaar voor om de volgende Spider-Man film te maken met Tom Holland en Marvel. We zien het als drie films, en maken ons nu op voor de volgende drie. Dit is zeker niet onze laatste MCU-film."

Dat beeld werd genuanceerd door Tom Rothman, die vertelde dat Holland op dit moment als onderdeel van de deal tussen Marvel Studios en Sony Pictures verplichtingen heeft voor nog één nieuwe film. Daarna kan er natuurlijk altijd meer komen.

NieuwsFilm

meest populair