Tom Holland en Zendaya roepen op geen spoilers voor 'Spider-Man: No Way Home' te delen

Tom Holland en Zendaya roepen op geen spoilers voor 'Spider-Man: No Way Home' te delen

Zodat iedere fan kan genieten van de veelbelovende superheldenfilm.

Sony en Marvel hebben met Spider-Man: No Way Home absoluut het filmevent van het jaar te pakken. De makers hebben duidelijk veel verrassingen voor de fans van de superheldenfilms in petto en roepen iedereen op om de ervaring van andere liefhebbers niet te verpesten door spoilers te delen.

Marvel-fans van over heel de wereld kijken massaal uit naar No Way Home. Afgelopen weken werd bekend dat de film al enorm veel kaarten heeft verkocht in de voorverkoop. Het is dan ook duidelijk dat de zalen straks bomvol zullen zitten.

No Way Home belooft een interessante prent te worden voor alle fans van Spider-Man, die ook nog eens leunt op de nodige nostalgie, gezien de terugkeer van een hoop bekende gezichten uit de eerdere reeksen.

En waarschijnlijk bevat de film nog meer verrassingen (zoals eigenlijk altijd het geval is bij de Marvel-producties) en de studio's hopen dat deze niet direct door iedereen op social media worden gedeeld. Dit zou immers de kijkervaring van de fans die de film nog niet hebben kunnen zien verpesten.

Sony en Marvel hebben nu de sterren van de film ingezet om deze boodschap te verkondigen aan de fans. Maar wie dat precies zijn, verklappen we natuurlijk niet...


Spider-Man: No Way Home draait vanaf morgen in de bios.

NieuwsFilm

meest populair