Officieel: Spider-Man nog één film in het Marvel Cinematic Universe

Officieel: Spider-Man nog één film in het Marvel Cinematic Universe

Een nieuwe Spider-Man trilogie is geen zekerheidje.

Vanaf aankomende donderdag zie je Spider-Man: No Way Home in de Nederlandse bioscopen en nu al lijkt het dé kaskraker van het jaar te gaan worden. En dat is niet gek, aangezien de film bomvol helden en schurken zit.

Maar wat na No Way Home? Keert Tom Holland dan nog terug als Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe? Of zien we hem in een nieuwe reeks films in Sony's Spider-Man Universe?

Nog één film in het MCU
Tijdens de wereldpremière van No Way Home sprak Sony Pictures-kopman Tom Rothman met ComicBook.com over de samenwerking met Marvel wat betreft Spider-Man.

"Het is wederzijds. Dus we lenen er een uit, en zij lenen er een uit, en daarom zit Benedict Cumberbatch in deze film," legde Rothman uit. "Dus we hebben nog een tegoed uitstaan. We hebben een geweldige werkrelatie. Ik denk dat het een wederzijdse hoop is dat het zou doorgaan."

Nog géén Spider-Man trilogie
Variety sprak met producent Amy Pascal. De nogal opvallende verschijning met regelmatig erg voorbarige uitspraken, liet weten dat er nog geen plannen zijn voor een nieuwe Spider-Man trilogie met Holland in Sony's Spider-Man Universe. Het is enkel datgene wat Pascal graag ziet gebeuren.

Mocht No Way Home een financieel megasucces worden en Holland nog zin hebben in een contract voor meerdere films, dan is de kans uiteraard groot dat we die trilogie gewoon te zien krijgen.



NieuwsFilm

meest populair