Officieel: Vierde 'Kingsman' komt er snel na 'The King's Man'

Officieel: Vierde 'Kingsman' komt er snel na 'The King's Man'

Matthew Vaughn bevestigt dat de derde Eggsy-film in 2022 wordt opgenomen.

Binnenkort verschijnt de Kingsman-prequelfilm The King's Man eindelijk in de wereldwijde bioscoopzalen. De derde film werd opnieuw geregisseerd door Matthew Vaughn en de reeks blijkt nog niet ten einde.

Via Comicbook.com wordt duidelijk dat het vierde deel en de derde film met Eggsy (Taron Egerton) volgend jaar wordt opgenomen. Dit bevestigde regisseur Vaughn zelf. "We zijn helemaal klaar om te starten," zei Vaughn. "We beginnen met filmen in september."

Afronding Eggsy-verhaal
Het lijkt er verdacht veel op dat Kingsman 3 het laatste deel in de reeks gaat worden. In gesprek met Comicbook.com teaste Vaughn dat deel drie het verhaal van Eggsy gaat afronden. Eerder verschenen Kingsman: The Secret Service uit 2014 en de opvolger Kingsman: The Golden Circle uit 2017.

Het script voor het derde deel ligt er overigens al sinds 2019. "Ik mag echt niets zeggen, maar er is een script," onthulde Egerton in 2019. "Het is een heel leuk idee. Het plan is op dit moment is om er nog één te doen."

De prequelfilm The King's Man met onder meer Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Harris Dickerson, Gemma Arterton en Aaron Taylor-Johnson verschijnt deze maand in de States en vanaf 5 januari kun je de film ook in de Nederlandse bioscopen zien.



NieuwsFilm

meest populair