Hot damn! Alexis Ren trekt het oog in jurkje van heb ik jou daar

Hot damn! Alexis Ren trekt het oog in jurkje van heb ik jou daar

De parttime actrice valt graag op.

De in Santa Monica, Californië geboren celeb en model Alexis Ren heeft bepaalde ambities. Wie haar Instagram in de gaten houdt, ziet heel wat opvallende foto's van haar voorbijkomen, vaak magertjes gekleed. Niets mis mee. Ze valt ook op in Hollywood.

De blondine uit 1996 heeft naast celeb-zijn ook de ambities om op te duiken in Hollywoodproducties en dat lijkt steeds beter te gaan. De laatste jaren had ze al rolletjes in de tv-series Love Advent en Deputy, maar daar komen ook films bij.

Verleden jaar speelde ze nog het personage Alexis in de komedie Deported van Tyler Spindel. Geen vuurwerk overigens. Voor aankomende periode neemt ze nu twee films op, namelijk de thriller The Enforcer van Richard Hughes, met ook grote namen als Antonio Banderas en Kate Bosworth, en de komedie Dotty & Soul van Adam Saunders.

Op de rode loper van Spider-Man: No Way Home
En als je een celeb bent, dan mag je ook op rode lopers staan. Klaarblijkelijk was Alexis aanwezig bij de première van Spider-Man: No Way Home. Haar jurkje lijkt ook wel uit een comic vandaan te komen. Misschien de rol van Black Cat?


Zien hoe de 24 jarige Alexis Ren eruit ziet op de rode loper? Check dan de foto op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair