Jack Black 'zegt' of hij ook in 'Spider-Man: No Way Home' te zien zal zijn

Jack Black 'zegt' of hij ook in 'Spider-Man: No Way Home' te zien zal zijn

We hebben een goede liplezer nodig...

Over enkele dagen is het eindelijk zover en dan kunnen we van Spider-Man: No Way Home gaan genieten. Voor het nieuwe Marvel-avontuur keren heel wat oude bekende gezichten terug, maar de laatste tijd vragen fans zich voornamelijk af of Jack Black niet ook in de film te zien zal zijn.

Zo weten we dat o.a. Willem Dafoe als Green Goblin, Jamie Foxx als Electro en Alfred Molina als Doc Oc terugkeren. Heel wat fans hopen ook dat Tobey Maguire en Andrew Garfield opnieuw te zien zullen zijn als Spider-Man, maar misschien zit ook Jack Black in de film.

Spider-Man
Jack Black, o.a. bekend van King Kong en Love Actually, kroop zelf ooit al eens in de huid van Spider-Man, voor een parodiefilmpje voor de MTV Movie Awards van 2003. De acteur liet al eerder weten een fan te zijn van de superheld, waardoor sommigen geloven dat ook hij in de film op zal duiken.

Op typische Jack Black wijze reageert hij hier zelf op, met het onderstaande videootje, waarin hij zegt: "Er wordt volop gespeculeerd of ik in Spider-Man: No Way Home meespeel". Op het moment dat hij antwoord lijkt te geven, valt het geluid weg, waardoor we de rest niet te horen krijgen.

@jackblack

I'm not allowed to say

♬ original sound - Jack Black


NieuwsFilm

meest populair