Star Wars-onderwereld in oorlog in 'The Book of Boba Fett'

Star Wars-onderwereld in oorlog in 'The Book of Boba Fett'

Gave nieuwe blik op het Star Wars Universum.

Over twee weken dan gaat op Disney+ een nieuw hoofdstuk in première in het Star Wars Universe. Dit keer krijgen we de serie The Book of Boba Fett te zien, een spin-off van het tweede seizoen van The Mandalorian.

The Book of Boba Fett bestaat uit zeven afleveringen en het verhaal gaat verder na het nafilmpje aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian. Daarin zien we hoe Fett zijn plek op Tatooine opeist.

Oorlog in de onderwereld van Star Wars
En die plek die Fett opeist is uiteraard een plek waar zich veel gespuis zich schuil houdt. Een nieuwe tv-trailer voor The Book of Boba Fett geeft een goede blik op wat je van die wereld kunt verwachten. Het gaat er duidelijk niet zachtzinnig aan toe in de Star Wars-onderwereld.

Fett wordt in de Disney+ serie gespeeld door Temuera Morrison en actrice Ming-Na Wen zien we weer als Fennec Shand. Actrice Jennifer Beals werd aangetrokken voor de rol van Twi'lek. Vanaf 29 december zie je The Book of Boba Fett op Disney+ en op Serietotaal vind je het laatste nieuws.


Het personage Boba Fett is uiteraard geen onbekende voor de fans van de Star Wars-trilogie. Fett was namelijk te zien in de originele trilogie en kwam in die reeks ogenschijnlijk om het leven. De diehard fans wisten wel beter, aangezien Fett in de boeken wist te ontsnappen aan zijn dood en daarmee kon hij terugkeren in The Mandalorian.

NieuwsFilm

meest populair