Moderne 'Phantom of the Opera' in de maak bij Universal Pictures

Moderne 'Phantom of the Opera' in de maak bij Universal Pictures

Hidalgo-schrijver schreef het script voor Phantom.

Universal Pictures heeft het script voor een nieuwe Phantom of the Opera van Hidalgo-schrijver John Fusco verworven. En dit betekent dat de studio aan de slag gaat met een nieuwe film rond het bekende verhaal.

Ook wordt duidelijk dat John Legend samen met Harvey Mason Jr en Mike Jackson als producent fungeert. De film is een nieuwe bewerking van Gaston Leroux' roman Phantom of the Opera uit 1910.

Mysterieuze man en vreemde ongelukken
Dit keer speelt het verhaal zich af in het hedendaagse New Orleans en het zwoele nachtleven van The French Quarter. Daar zal een "H.E.R.-achtige neo-Soul zanger worden begeleid door een mysterieuze man, terwijl vreemde ongelukken gebeuren in een beroemde club die probeert de boel levendig te houden.

De roman bevindt zich in het publieke domein en is al vele malen verfilmd. Het meest beroemd is de langlopende musical van Andrew Lloyd Weber en in 2004 verscheen nog de film The Phantom of the Opera van Joel Schumacher, met namen als Gerard Butler, Patrick Wilson, Ciarán Hinds, Kevin McNally, Emmy Rossum en Minnie Driver.



NieuwsFilm

meest populair