Groot nieuws: Tom Holland liet scheetje op Zendaya tijdens 'Spider-Man: No Way Home'

Groot nieuws: Tom Holland liet scheetje op Zendaya tijdens 'Spider-Man: No Way Home'

Het zal je maar overkomen in je Spider-Man pak.

Heb jij je tickets al binnen voor de Marvel-film Spider-Man: No Way Home, de 27e film in het Marvel Cinematic Universe? De film gaat namelijk aankomende donderdag in première mits Mark Rutte en de zijnen geen roet in het eten gooien.

In de superheldenfilm speelt Tom Holland voor de zoveelste keer het personage Peter Parker a.k.a. Spider-Man en hij zal waarschijnlijk veel te zien zijn met MJ, de rol van Hollands vriendinnetje Zendaya.

Sheet tijdens opnames
In gesprek met SiriusXM vertelde Holland een grappig momentje tijdens de opnames voor No Way Home. Tijdens een scène waarin Spider-Man heen en weer slingert liet Holland namelijk per ongeluk een scheetje in het bijzijn van Zendaya.

"Ik heb een scheet gelaten," gaf Holland toe. "Ja, ik heb helaas een scheet gelaten op Zendaya. Het is zwaar, het pak zit strak. Het pak knijpt het eruit." Zendaya reageerde gelijk: "Het was heel duidelijk. Ik voelde het trillen."

Ja, een scheetje in het Spider-Man pak. Vanaf donderdag kun je kijken of deze ook per ongeluk in de film zit. Zal vast niet.



NieuwsFilm

meest populair