Veel sterkere Sneeuwwitje in Disney's 'Snow White'

Veel sterkere Sneeuwwitje in Disney's 'Snow White'

Marc Webb is de regisseur en Gal Gadot de slechte koningin.

Actrice Rachel Zegler is nu te zien in West Side Story en ze neemt op dit moment Shazam! Fury of the Gods op. Daarna gaat ze het titelprinses spelen in Disney's live action-verfilming van Snow White and the Seven Dwarfs.

De film wordt geregisseerd door Marc Webb, bekend van The Amazing Spider-Man en (500) Days of Summer en Gal Gadot speelt de Evil Queen.

In gesprek met Buzzfeed liet Zegler weten dat Snow White and the Seven Dwarfs een sterker verhaal en daarmee sterkere Sneewwitje krijgt.

Sterkere Snow White
"Ik kan er niet veel over zeggen, behalve dat Sneeuwwitje voortdurend is bekritiseerd," zei Zegler. "Ook al is ze de originele Disney-prinses en houden we nog zoveel van haar, ze is bekritiseerd omdat ze alleen voor een prins bestond en alleen bestond om gered te worden," aldus Zegler.

"En ik denk dat onze regisseur, Marc Webb, en iedereen die aan deze film werkt, haar verhaal echt hebben beetgepakt en er iets sterkers van hebben gemaakt," aldus de actrice over dat Sneeuwwitje waarschijnlijk een ander / sterker karakter zal krijgen.

De opnames voor Snow White and the Seven Dwarfs moeten nog starten. Op dit moment werkt Greta Gerwig, regisseur van onder meer Lady Bird en Little Women, aan het script.

NieuwsFilm

meest populair