Tom Holland legt eindelijk uit hoe het met zijn 'Spider-Man' contract zit

Tom Holland legt eindelijk uit hoe het met zijn 'Spider-Man' contract zit

Wat brengt de toekomst naar Spidey?

Tom Holland legt de status van zijn Marvel Cinematic Universe contract uit. Hoe ziet dat er de komende paar jaar uit?

Dankzij zijn rol als Spider-Man in het MCU, is Holland een van de grootste jonge sterren van Hollywood geworden. Hij is nu vijfmaal gezien als Spider-Man en Spider-Man: No Way Home brengt de zesde keer, later deze maand.

Spider-Man-film
De toekomst van Spider-Man in het MCU is een groot onderwerp geweest sinds Marvel Studios en Sony korte tijd hun overeenkomst stopzetten. Dat was in de loop van 2019.

Vervolgens was het mede dankzij een ingreep van Holland zelf, werd het contract gered. Hoe zit het dan met de toekomst? Gesteld werd dat Holland terug zou keren als Spider-Man voor nog eens drie films. Maar tijdens een interview met THR legt Holland uit hoe het nou echt zit.

"Ja, dat klopt echt helemaal niet. De nieuwe deal die gesloten werd, gaat erover dat er twee studio's zijn die een nieuwe afspraak hebben gemaakt. Mocht Marvel willen dat ik in een van hun films verschijn, dan is dat een open gesprek. Het is dus niet zo zwart/wit dat ik een deal voor drie films met Marvel en een deal voor drie films met Sony heb. Het is een open gesprek en een open dialoog tussen Mr. Iger en Mr. Rothman."

NieuwsFilm

meest populair