Matt Reeves noemt 'The Batman' de engste Batman-film die ooit gemaakt is

Matt Reeves noemt 'The Batman' de engste Batman-film die ooit gemaakt is

De nieuwe Batman-film wordt scary.

De eerste trailers voor The Batman lieten al zien dat de volgende film over de Dark Knight flink grauw worden. Misschien nog wel grauwer dan de films van Christopher Nolan. Regisseur Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) denkt zelfs dat het de engste Batman-film tot op heden wordt.

"Ik denk dat deze film waarschijnlijk de engste Batman is die ooit is gemaakt," zei Reeves in de meest recente editie van het magazine Total Film (via Comic Book), "omdat het idee van wat Batman doet - eng is."

Woede en wraakzucht in The Batman
Woede en wraakzucht drijven Batman en het is volgens Reeves "nog nooit op deze manier gedaan". Volgens de regisseur is The Batman een "detectiveverhaal, een actiefilm en een psychologische thriller".

Tegenover Total Film noemde hoofdrolspeler Robert Pattinson zijn Bruce Wayne een "roekeloze rockster" en een "vreemd wezen". De acteur werd aangetrokken tot de reboot omdat "er iets radicaal anders wordt gedaan dan met de alle andere Batman-films ervoor."

The Batman staat gepland voor begin maart volgend jaar en daarna moeten er spin-offs verschijnen over de Gotham Police Department en het personage Penguin van acteur Colin Farrell.

NieuwsFilm

meest populair