'Thanos was right'-koffiebeker nu ook in het echt verkrijgbaar

'Thanos was right'-koffiebeker nu ook in het echt verkrijgbaar

De beker die in Hawkeye te zien was.

In 2019 werd de Infinity Saga afgerond met [film=https://www.filmtotaal.nl/film/27389]Avengers: Endgame[/i], met Spider-Man: Far From Home als nawee. In Endgame werd de Knip van Thanos tenietgedaan en daarmee keerde de verdwenen helft weer terug op aarde en daarbuiten. Fijn zou je zeggen.

In de Marvel-serie Hawkeye galmt de Blip nog na. Zo zien we Clint Barton van acteur Jeremy Renner naar de tekst "Thanos was right" staren in een toilet.

Koffiemok: Thanos was right
In aflevering vier van Hawkeye zien we Barton opeens ook met een mok met de tekst. Dit is ergens wat vreemd aangezien hij toch een behoorlijk gevecht moest ondergaan, zowel na de Knip als de Blip.

Bekijk de afbeelding
De commerciële wereld heeft de mok met de tekst "Thanos was right" ook gezien en als je wilt kun je deze nu ook kopen, wordt duidelijk via Men's Health.

Wat zou jij doen? Zou jij 'm kopen als je deze ziet staan (of gewoon even online?) Zo niet, dan kun je altijd deze opvallende mok aanschaffen...

Nu we het toch over filmmerchandise hebben... Welke spulletjes heb jij in huis, die gebaseerd zijn op films. Bijvoorbeeld op Marvel, Star Wars, Lord of the Rings, Terminator, Harry Potter of misschien wel een tekenfilm?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair