'Star Wars: Eclipse'-trailer geeft wel erg toffe blik op The High Republic

'Star Wars: Eclipse'-trailer geeft wel erg toffe blik op The High Republic

Check de gametrailer voor Star Wars: Eclipse.

Star Wars: Eclipse is een project waar al lang geruchten over gingen. Quantic Dream, een game-ontwikkelaar, zou daar al langer aan werken. En tijdens de Game Awards 2021 is bevestigd dat er inderdaad een game komt. Eentje die er zo tof uit zag, dat we 'm toch willen delen.

De game speelt zich af in de High Republic-era van de Star Wars-franchise. Dat is het multimedia-initiatief waar Lucasfilm op dit moment druk mee bezig is. Zo publiceert men allerhande boeken, comics en maakt men de televisieserie The Acolyte, die zich allemaal in dit tijdperk afspelen. En nu dus ook de game Star Wars: Eclipse.

Briljante Star Wars: Eclipse-trailer
Tijdens de Game Awards werd een eerste trailer vrijgegeven voor Star Wars: Eclipse. Het is volgens het persbericht van de ontwikkelaar het "meest ambitieuze project tot nu toe" van het bedrijf.

De game Star Wars: Eclipse speelt zich volgens Quantic Dream af in de "nog niet in kaart gebrachte regio van de Outer Rim, tijdens het High Republic-tijdperk, dat ook bekend staat als de gouden eeuw van de Jedi."

The High Republic speelt zich honderden jaren voor de Skywalker-saga af, voordat de Galactic Republic in verval raakte.



De kans lijkt trouwens groot dat je nog wel even moet wachten op de release van Star Wars: Eclipse. Naar verluidt staat die op z'n vroegst gepland voor 2023, maar zou een realistischere schatting 2024 zijn.

NieuwsFilm

meest populair