Erotische thriller met Ben Affleck en Ana de Armas opeens uit bioscopen gehouden

Erotische thriller met Ben Affleck en Ana de Armas opeens uit bioscopen gehouden

Het tweetal had een korte relatie.

De thriller Deep Water van 20th Century Studios met Ben Affleck (The Last Duel) en Ana de Armas (No Time to Die) in de hoofdrollen is verwijderd van de bioscoopreleasekalender. Een duidelijk reden is er niet.

De film zou oorspronkelijk op 14 januari 2022 uitkomen, maar werd gisteren opeens verwijderd van de releasekalender. Een reden is niet onthuld en het is nog niet duidelijk of de film op een later tijdstip alsnog op het witte doek verschijnt.

Adrian Lyne is de regisseur van de thriller en het is Lyne's eerste film sinds Unfaithful uit 2002. Zach Helm en Sam Levinson schreven het scenario. Er zijn ook rollen voor Tracy Letts, Lil Rel Howery, Rachel Blanchard, Finn Wittrock en Jacob Elordi.

Deep Water met Ben Affleck en Ana de Armas
Het gelijknamige boek van Patricia Highsmith uit 1957 vertelt het verhaal van een getrouwd stel in een kleine stad wiens liefdeloze huwelijk alleen in stand wordt gehouden dankzij een regeling waarin de vrouw zoveel minnaars mag meenemen als ze wil, zolang ze haar familie maar niet in de steek laat. Wanneer de echtgenoot jaloers wordt, verzint hij een moorddadig complot waarin langzaamaan veel van de geliefden dood opduiken.

Affleck en De Armas hadden kort een relatie nadat ze de film eind 2019 hadden opgenomen. Oorspronkelijk stond de thriller gepland voor november 2020. Een trailer bestaat op dit moment nog niet.

NieuwsFilm

meest populair