Tom Holland en Zendaya willen Timothée Chalamet als Harry Osborn in nieuwe 'Spider-Man'

Tom Holland en Zendaya willen Timothée Chalamet als Harry Osborn in nieuwe 'Spider-Man'

De hoofdrolspelers zien het wil zitten, maar komt het er ook van?

Timothée Chalamet heeft de laatste jaren de rollen voor het oprapen en als het aan Tom Holland ligt mag daar ook wel Spider-Man-film bij. Holland hoopt namelijk dat Chalamet in de huid zal kruipen van Harry Osborn.

Harry Osborn heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Spider-Man franchises. Denk maar aan James Franco's rol in de trilogie van Sam Raimi. Dane DeHaan nam het stokje van hem over in The Amazing Spider-Man. Als het aan Holland ligt, is nu Chalamet aan de beurt.

Eerste keuze
Zendaya, Holland en Jacob Batalon (Ned Leeds) werden gevraagd welke acteur de beste keuze zou zijn voor Osborn. Lang hoefde het trio er niet over na te denken: "Ik heb er niet echt bij stilgestaan, maar ik heb wel veel mensen Timothée horen noemen" begint Zendaya.

De actrice was natuurlijk naast Chalamet te zien in Dune, maar ook Holland ziet dit wel zitten: "[i]Ik denk dat hij een goede Harry Osborn zou kunnen spelen. Ik zie het al voor me, dat hij eerst een vriend van Spider-Man is, maar uiteindelijk slecht en een schurk wordt. Ik denk dat hij een overtuigende schurk zou kunnen neerzetten".

Te lastig?
De vraag is natuurlijk maar of het er ooit van zal komen. Ondanks het feit dat heel wat fans en de hoofdrolspelers het dus wel zien zitten, liet Chalamet al eerder weten geen interesse te hebben in superheldenfilms.

In de stripboeken wordt Ned ook de Hobgoblin, dus het is ook mogelijk dat Marvel voor een andere schurk wil gaan die al een tijdje in het MCU te zien is. Wat hopen jullie?

NieuwsFilm

meest populair