Dit is hoe Tom Holland eigenhandig 'Spider-Man's toekomst redde

Dit is hoe Tom Holland eigenhandig 'Spider-Man's toekomst redde

Marvel Studios en Sony sloten dankzij Tom Holland een nieuwe deal.

In het verleden liep het helemaal mis tussen Sony Pictures en Marvel Studios. Besloten werd de deal rond Spider-Man stop te zetten. Uiteindelijk kwam het toch weer goed en het verhaal gaat dat een telefoontje van acteur Tom Holland naar toenmalig Disney CEO Bob Iger, daar cruciaal in was.

De rol van Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe hangt met name af van de deal tussen Sony en Disney en Marvel Studios. Tijdens de postproductie van Spider-Man: Far From Home viel die uit elkaar. Het leek er daarmee op dat de aanwezigheid van Spidey in het MCU gedaan was.

Een belangrijk telefoontje
Gelukkig was er Tom Holland. Hij legt in een gesprek met CinemaBlend uit welke rol hij speelde in het terugbrengen van de deal.

"Bob [Iger] en ik hadden een fijn gesprek waarin we het hadden over mijn passie voor het personage," begon Holland.

"Ik had het over het belang van Spider-Man in het MCU en wat ik kan bieden, wat ik op tafel kon leggen. Ik denk dat het echt indruk op hem maakte en hij hoorde hoe erg ik van dit personage houd, hoeveel ik in hem geloof. En ik denk dat hij na dat gesprek een breder gesprek aan ging met Tom Rothman en Tony Vinciquerra, en ze een deal konden sluiten."

NieuwsFilm

meest populair