3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Bad Times at the El Royale (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Goddard | Cast: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jeff Bridges, e.a.
Zeven vreemden met ieder een duister geheim ontmoeten elkaar in een afgelegen, louche hotel, dat precies van Californië en Nevada ligt en een sinister verleden heeft. Tijdens een laatste, mogelijk fatale nacht krijgt iedereen de kans om iets goed te maken - voordat alles naar de verdoemenis gaat.

Black Widow (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cate Shortland | Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, e.a.
Natasha Romanoff slaat noodgedwongen op de vlucht nadat ze wordt opgejaagd door de overheid. Ze herenigt zich vervolgens met haar oude Russische spionnenfamilie. Gezamenlijk trekken ze op tegen een leger aan gehersenspoelde agenten en een vijand die de gevechtsbewegingen van elke tegenstander moeiteloos nadoet.

Lady and the Tramp (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Bean | Cast: Tessa Thompson, Justin Theroux, Sam Elliot, e.a.
Lady heeft een warm thuis bij Lieverd en Jim Schat. Maar als zij een baby krijgen, voelt ze zich buitengesloten. Lady besluit het gezin te verlaten. Buiten ontmoet ze de rondzwervende straathond Tramp en al snel bloeit er een ware liefde op tussen de twee. Ze beleven een mooi avontuur, maar vinden uiteindelijk toch hun thuis op een bekende plek.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair