'Harry Potter'-sterren voor het eerst samen terug op foto in Hogwarts

'Harry Potter'-sterren voor het eerst samen terug op foto in Hogwarts

Hogwarts keert even terug.

Binnenkort viert HBO Max de twintigste verjaardag van de Harry Potter-films. Om die reden heeft men acteurs Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson bij elkaar gezet om samen met heel wat andere castleden terug te blikken op de 8 films die ze samen maakten.

In Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts zien we nieuwe interviews met de belangrijkste cast- en crewleden. Samen vieren ze dus de twintigste verjaardag van Harry Potter and the Sorcerer's Stone. In het kader van de naderende release heeft Warner Bros. een foto vrijgegeven van Harry, Ron en Hermoine samen.

De special
"Het is een ongelofelijke reis geweest sinds het debuut van de Harry Potter and the Sorcerer's Stone-film," begon Tom Ascheim van Warner Bros. over de reünie.

"Om te zien hoe dit verworden is tot een ongelofelijk en onderling verbonden universum is op z'n zachtst gezegd magisch. Dit retroperspectief is een eerbetoon aan iedereen wiens leven geraakt is door dit culturele fenomeen. Van de getalenteerde cast en crew die hun hart en ziel in deze buitengewone filmfranchise gestort hebben, tot de gepassioneerde fans die de Wizarding World twintig jaar later nog altijd in leven houden."

Dat belooft dus wat voor de special. Hieronder kan je de foto van de drie sterren samen zien:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair