Zac Efron in duistere en hebzuchtige trailer 'Gold'

Zac Efron in duistere en hebzuchtige trailer 'Gold'

Een megagrote goudklomp zorgt voor heel wat onrust.

Acteur Zac Efron zagen we sinds 2019 niet meer in een film. In dat jaar speelde hij in The Beach Bum en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Volgend jaar keert hij weer terug met maar liefst drie films. Eén daarvan heet Gold.

Gold is een survivalthriller, geregisseerd door Anthony Hayes, naar een scenario van Hayes en Polly Smyth. Naast Efron zie je ook rollen voor onder meer Anthony Hayes en Susie Porter.

De thriller gaat over twee zwervers die door een verlaten woestenij reizen en struikelen over de grootste goudklomp die ooit is gevonden.

Eerste trailer voor Gold
Gold is een film over "wat hebzucht motiveert en hoe ver mensen gaan om zichzelf veilig te stellen." De thriller gaat in januari in première in Australië en een Nederlandse release is nog niet bekend. Hieronder zie je de eerste trailer.



In Gold wordt duidelijk dat de vondst van de goudklomp al snel problematisch wordt wanneer ze zich realiseren dat een groot deel van de goudklomp ondergronds is begraven.

Ze bedenken een plan om het goud te beschermen en op te graven, waarbij één man vertrekt om de benodigde uitrusting veilig te stellen. De andere blijft en moet de harde woestijnelementen doorstaan terwijl hij vecht tegen het vermoeden dat hij aan zijn lot is overgelaten.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair