Spider-Man gaat fans shockeren in 'No Way Home'

Spider-Man gaat fans shockeren in 'No Way Home'

Volgende week zie je de derde solofilm in de Nederlandse bioscopen.

Over een paar dagen kun je eindelijk naar de bioscoop voor Spider-Man: No Way Home, de 27e film in het Marvel Cinematic Universe en de derde solofilm met de Peter Parker van Tom Holland in de filmreeks. Duidelijk is dat het Multiverse de boel flink overhoop zal gooien.

"We zien zoveel meer kanten van Peter. Eigenlijk van alle personages. We kunnen ze emotioneel in een bepaalde situatie plaatsen die we nog nooit in de bioscoop hebben gezien," zei de MJ-actrice Zendaya in gesprek met CBR. "Dus je ziet ze omgaan met verschillende soorten druk, verschillende soorten controle, verschillende soorten..."

"Ja, en ook Peter Parkers vermogen om slecht te zijn," zei Tom Holland daarna. "Er gebeurt iets in deze film waarvan ik denk dat fans erg zullen schrikken, wat echt gaaf is en voor mij iets was dat ik graag naar het scherm wilde brengen."

Een Spider-Man die slecht wordt?
Vooralsnog hebben de trailers nog niet echt een slechte Peter Parker laten zien. Duidelijk is wel dat Benedict Cumberbatch' Doctor Strange zich anders gedraagt.

Vanaf 16 december zie je het in de Nederlandse bioscopen, waarschijnlijk alleen in de middaguren.



NieuwsFilm

meest populair