Marvel-baas Kevin Feige over het multiversum: zet je maar schrap!

Marvel-baas Kevin Feige over het multiversum: zet je maar schrap!

Het Marvel Cinematic Universe is voor altijd anders.

Marvel Studios-baas Kevin Feige vertelt dat, na meer dan twintig films, het Marvel Cinematic Universe klaar is voor het multiversum. Dat concept brengt alternatieve versies van fanfavoriete personages samen en is echt de nieuwe grens waar het MCU naar op zoek gaat.

Het concept van het multiversum werd al meermaals benoemd in het MCU, zo vroeg als 2016 in Doctor Strange. In Spider-Man: Far From Home was er nog de neppe hint dat Mysterio uit het multiversum kwam. Maar sinds series als What If...? en Loki te zien zijn, is het concept volledig omarmd.

Het multiversum
Feige denkt nu dat na twintig films, het Marvel Cinematic Universe klaar is om het multiversum tot leven te brengen.

Wat hem betreft is al jaren opgebouwd naar het multiversum, maar moesten er genoeg personages opgebouwd worden en genoeg materiaal liggen.

"De Ancient One benoemt het in Doctor Strange, als ze Stephen Strange door die bizarre reis meeneemt. Het is altijd een van de meest krachtige manieren om een verhaal te vertellen in de comics. Een manier waar je voorzichtig mee om moet gaan, omdat het overweldigend kan worden. Maar met 60 tot 80 jaar aan comics en een twintigjarige geschiedenis aan films, zijn er genoeg personages opgebouwd om daarmee te spelen."

NieuwsFilm

meest populair